Kepada peniaga online yang tidak tahu gunakan photoshop untuk edit gambar

Saya tunjukkan satu Software khas untuk anda muat naik, edit, simpan dan share gambar ke media sosial dengan mudah.

.

Malah anda boleh buat banner & poster iklan menggunakan software ni dengan mudah~

” Jika anda mencari software untuk buat gambar iklan yang mengikut dimensi FB Post, FB timeline, Twitter post & instagram post, maka ini adalah software yang anda cari”
Iffat Salleh

Founder, CP

Hai peniaga online.

.

Nak berniaga mesti utamakan marketing. Setuju?

.

Semakin banyak marketing, semakin banyak trafik, maka sales juga akan makin banyak. Itu adalah FORMULA bisnes yang paling asas untuk anda fahami.

.

Namun apabila kebanyakan peniaga baru terutamanya ejen dropship nak buat marketing, anda tidak mampu untuk bayar kos designer bagi menghasilkan poster iklan. Ianya dilihat terlalu mahal & mengambil masa yang lama untuk siap.

.

Ini adalah masalah utama peniaga online (anda la tuuu)

 

 

Masalah utama peniaga online

MASALAH #1 : ANDA TIDAK ADA KEMAHIRAN PHOTOSHOP

Kebanyakan peniaga online hanya bergantung harap kepada iklan yang dihasilkan oleh pihak HQ & stokis. Semua ejen pun pakai gambar yang sama disebabkan tiada kemahiran untuk menggunakan photoshop.

Jika 1000 ejen pakai gambar yang sama, bagaimana anda nak jadi unik & menonjol di mata prospek anda?

MASALAH #2 : Anda tidak tahu saiz yang betul untuk media sosial

Anda nak buat banner sendiri tetapi tidak tahu saiz dimensi yang betul untuk post di media sosial. Facebook mempunyai dimensi yang berbeza, Instagram mempunyai saiz sendiri dan twitter juga mempunyai saiz sendiri.

Jika anda main hentam keromo saiz gambar, gambar anda tidak akan menonjol.

MASALAH #3 : Gambar terlalu banyak sampai memory full~

Anda simpan semua gambar promosi dalam telefon bimbit sampai penuh memory. Nak ambil gambar family pun susah sebab dah penuh.

Bila nak beriklan, anda sendiri pening nak cari gambar sebab banyak sangat dalam phone.

MASALAH #4 : Nak share gambar kepada ejen pun susah

Gambar banyak, ejen ramai. Setiap kali ada ejen baru, nak kena share gambar dengan mereka. Kalau setiap hari ada ejen baru, letih kan?

 

Penyelesaian Masalah Anda

Jangan risau.

.

Saya juga hadapi masalah yang sama seperti anda. Malah hampir semua peniaga online mengalami masalah yang sama.

.

Saya mencari penyelesaian kepada semua masalah ini. Selepas beberapa bulan membuat perincian dan kajian, akhirnya saya menemui satu software yang mampu selesaikan semua masalah ini.

.

Z

Boleh buat banner iklan walaupun tiada pengalaman photoshop

Z

Saiz banner untuk FB, Twitter, IG & Pinterest dah disediakan

Z

Simpan semua gambar di cloud hosting dengan 10 GB storage

Z

Boleh share beratus gambar kepada ejen & prospek dengan 1 link download

Memperkenalkan ..

Z

Simpan gambar dan gunakan di mana sahaja

Z

Edit gambar dengan fungsi yang mudah

Z

Buat banner iklan untuk 3 media sosial popular dengan mudah

Z

Share gambar ke 7 Media sosial dari dalam dashboard

Z

Download gambar dengan link khas mengikut saiz

kelebihan cp pixel

Boleh Edit Gambar Di Mana Sahaja Anda Mahu

Simpan Gambar Atas Talian, Jimat Memory Phone Anda

Download Gambar Anda Bila-bila Masa

Buat Folder Berasingan Untuk Asingkan Gambar

Boleh Undo (patah balik) Jika Salah Edit

Share ke 7 Media Sosial Dari Dalam Dashboard

fungsi menarik cp pixel

Upload gambar dari dashboard

Cipta gambar & album baru

Bina banner untuk media sosial

Saiz banner ikut keperluan anda

Editing asas gambar

Pilih Font Kegemaran anda

Pelbagai berus untuk lukis

15 filter asas gambar

Bentuk asas disediakan

Ratusan sticker disediakan

Upload bahan anda sendiri

Link download gambar & album

Download dengan 1 klik

Panel History untuk rujukan

Panel layers untuk rujukan

Share ke 7 media sosial

Pelbagai option lain

BETUL KE MUDAH NAK GUNA?

TENGOK DEMO CARA HASILKAN BANNER FACEBOOK POST

Dapatkan Akses Lifetime Anda sekarang

Pakej CP PIXEL PRO ialah RM250 setahun

.

Namun untuk tempoh pelancaran, saya buka akses LIFETIME dengan harga RM150 SAHAJA.

.

Namun harga ini hanya terhad untuk 50 pengguna terawal. Jika anda berminat, jangan berlengah dan terus dapatkan akses anda sekarang juga sebelum habis kuota.

.

Psst, harga akan dinaikkan menjadi RM250 selepas cukup 50 kuota.

.

Anda dapatkan akses hari ini, anda boleh guna selagi web ini masih wujud. Atau anda boleh abaikan tawaran terhad ini jika anda lebih suka bayar secara tahunan.

 

.

PS : Jika anda lihat harga di atas masih RM150, lebih baik anda dapatkan dengan segera sebelum harga ditukar menjadi RM250 tahunan.

.

mahal?

LIHAT DAHULU BONUS YANG ANDA BAKAL TERIMA DENGAN SETIAP AKSES CP PIXEL

BONUS 1

Marketing Graphic Bundle (bernilai RM250)

Bahan grafik yang anda boleh guna untuk buat banner & poster iklan dalam CP Pixel.

Hanya perlu upload bahan grafik ni ke dashboard, dan anda sudah miliki banner yang lebih menarik.

BONUS 2

5200 Stock Photo With Commercial License (bernilai RM300)

Gambar HD yang anda boleh gunakan untuk buat banner iklan anda.

Gambar sesuai untuk digunakan dalam pelbagai niche & produk. Anda hanya perlu pilih gambar yang sesuai & upload ke dashboard CP Pixel anda untuk edit.

BONUS 3

45 HD Professional Video Footage (bernilai RM450)

Saya berikan anda backup tool untuk video marketing. Anda jimat RM3000 untuk dapatkan footage HD sebegini. 

Gunakan footage ini untuk video marketing anda. Total download 1.5GB.

TOTAL BONUS rm1000

Anda akan menerima bonus bernilai RM1000 dengan setiap akses CP Pixel. 

.

Ini bukan bonus sampah, semuanya anda boleh gunakan bersama CP PIXEL untuk kembangkan bisnes & mudahkan urusan bisnes anda setiap hari.

.

Anda hanya keluarkan kos RM150 untuk dapatkan akses CP PIXEL & bonus bernilai RM1000. Anda tidak akan rugi!

Dapatkan Akses Lifetime Anda sekarang + Bonus rm1000 sebelum habis kuota

.

Psstt, akses lifetime software ini dibuka untuk 50 pengguna sahaja. Jadi 50 orang terawal sekarang

SAYA NAK AKSES